Logo Van den Boer CONCEPT
Industrieel uitverkocht
Te koop

Bedrijvencampus Pelt

Fabrieksstraat, 3900 Pelt

Deze nieuwe ontwikkeling situeert zich in de Fabrieksstraat van Pelt, meer bepaald het noordelijk gedeelte van het Nolimpark. 
Vlakbij deze site ligt de noord-zuidverbinding ( Hasselt - Eindhoven ) en het kanaal ( Bocholt - Herentals ).

Dit park is in totaal 2,6 ha groot en hier worden 37 bedrijfspanden, 16 kantoren en 18 conciërgewoningen opgetrokken worden. De conciërgewoningen worden verplicht gekoppeld met een andere entiteit. In de 9 bedrijfspanden die aan de Fabrieksstraat gelegen zijn kunnen er toonzaalfuncties komen (toonzaal>opslag>werkruimte ).

In het voorste hoge gebouw komen de 16 kantoren, verspreid over 4 verdiepingen. Deze kunnen gekoppeld worden al naargelang de vraag.

In het 2de hoge gebouw komen er 18 conciërgewoningen, verdeeld over 5 verdiepingen. De kantoren en de conciërgewoningen zijn voorzien van grote terrassen, voldoen aan de zeer energiezuinige EPB-eis en worden kant-en klaar afgewerkt.

Met zijn eigentijdse architectuur, degelijke en onderhoudsvrije materiaalkeuze en afwerkingsgraad speelt dit project in op de nieuwste normen op het gebied van de industriebouw.

*** NOG 1 BEDRIJFSPAND (180 m²) TE KOOP IN COMBINATIE MET INSTAPKLAAR APPARTEMENT ( 1 OF 2 SLAAPKAMERS, VLOERVERWARMING, ZONNEPANELEN, E-PEIL 35)

>>> VANAF €290.925,- EXCL. KOSTEN

*** CONSTRUCTIE VAN 18 APPARTEMENTEN START IN FEBRUARI 2020 

*** NOG SLECHTS 1 SHOWROOM/KANTOOR/BEDRIJFSPAND OP 1STE LIJN BESCHIKBAAR VAN 495 M² ( 8 METER HOOGTE MET 5,5 M HOGE VITRINEBEGLAZING ( EYECATCHER )

*** 16 KANTOREN + TERRAS 75 tot 90 m² >>> TE HUUR


INDIEN INTERESSE CONTACTEER ONS KANTOOR, REEDS 95% VERKOCHT!!

KOOP RECHTSTREEKS VAN DE ONTWIKKELAAR

Impressies

Werffoto's

Prijsberekening


Neem contact op met ons kantoor.

Downloads


Geen downloads beschikbaar.

Locatie